Multiselect is dé partner voor ambitieuze ZZP'ers in de bouw- en infrasector. Wij bieden honderden uitdagende opdrachten, waaruit jij kunt kiezen. Deze opdrachten zijn in het hele land. Dus altijd een bij jou in de buurt. Wij zorgen voor financiële zekerheid en sluiten risico’s uit. Zo helpen wij jou ondernemen.

Persoonlijk bedrijfsplan

Aan ZZP’ers die mbo, hbo of wo geschoold zijn bieden wij een ruime keuze uit opdrachten als werkvoorbereider, uitvoerder, projectleider, tekenaar en calculator. Ondernemen is risico lopen, en dat is best spannend. Multiselect helpt je om dat alles in goede banen te leiden. Wij helpen je bij de acquisitie voor een nieuwe opdracht, stellen de overeenkomst van opdracht op en monitoren je risico’s zodat alles ook fiscaal veilig verloopt. Zo helpen wij jou ondernemen.

  1. Beheersen van risico’s: Nu de handhaving op de zzp-wetgeving (Wet DBA) snel toeneemt, is het van groot belang opdrachten fiscaal veilig uit te voeren. Wij kennen alle kneepjes van het vak en zorgen ervoor dat jij ’s nachts lekker kunt slapen.
  2. Administratieve ontzorging: Laat de administratie maar aan ons over. Wij nemen de afwikkeling van het gehele administratieve proces op ons conform fiscale vereisten, zodat jij je kunt concentreren op jouw opdracht.
  3. Snelle betaling: binnen 14 dagen staat jouw verdiende geld op je rekening, zonder gedoe. Let op, dit is wel een voorfinanciering, want de Belastingdienst wil beslist dat je debiteurenrisico blijft houden. Maar wij regelen jouw debiteurenbeheer.
  4. Keuze uit meerdere opdrachten en regio’s: dankzij ons uitgebreide netwerk bieden wij diversiteit aan opdrachten en de vrijheid om te kiezen waar en wanneer je wilt werken.
  5. Ruim 500 ZZP’ers: onze backoffice verzorgt momenteel de administratie voor ruim 500 ZZP’ers. Wij zijn op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving en zijn jouw stabiele en betrouwbare partner. Met een bewezen trackrecord van succesvolle samenwerkingen bieden wij jou financiële zekerheid.

Kies voor Multiselect en bouw aan een stabiele bedrijfstoekomst. Neem contact met ons op en ontdek de voordelen van samenwerken met een partner die alles voor je regelt.

Neem contact met ons op Inschrijven