Wil jij meewerken aan uitdagende projecten en heb je een mbo-, hbo- of wo-diploma in de bouw, infra of een gerelateerde sector? Kom in dienst bij Multiselect of ga als zzp’er via ons aan de slag. Wij vinden perfecte opdrachten als bijvoorbeeld werkvoorbereider, ingenieur of trainee. Samen met jou bepalen we waar jouw talenten het meest tot hun recht komen.

jouw kennis in bouw en infra

Multiselect begon in 1999 als een klein team enthousiaste consultants. Met oog voor onze klanten zorgden we voor de juiste deskundigen op elk project. De opdrachten namen toe, er kwamen consultants bij en een backoffice met deskundigen op het gebied van financiële en loonadministratie. De pioniers van toen zijn tegenwoordig de ervaren kern van ons bedrijf. We hebben gedurende de vijfentwintig jaar een groot netwerk opgebouwd van opdrachtgevers die regelmatig bij ons terugkomen voor de juiste kandidaten.

Werken aan jouw wensen

Jouw identiteit en ambities staan centraal. We beginnen met de essentiële vragen: wie ben je, wat wil je, en wat past bij jou? Wij gaan voor de perfecte match. We plaatsen je op projecten die aansluiten bij je kennis, vaardigheden en interesses. Wil jij je doorontwikkelen, dan helpen wij je ambities waar te maken.

Met opdrachten in de bouw, infrastructuur en aanverwante sectoren door heel Nederland, bieden we kansen op mbo-, hbo- en wo-niveau. Of je nu wilt werken bij dat ene bouwbedrijf of op dat uitdagende project, vertel ons jouw wensen. Dan creëren wij jouw kansen

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Werken bij Multiselect betekent een contract met een goed salaris en pensioenopbouw, en werken onder dezelfde voorwaarden als de vaste medewerkers bij deze opdrachtgever. Bovendien helpen we je loopbaanontwikkeling met diverse cursussen, opleidingen en uitdagende opdrachten. Onze backoffice staat klaar om je volledig te ondersteunen.

Wij kennen de markt én de mensen

Onze consultants onderhouden dagelijks nauw contact met onze relaties. Daardoor kennen we onze opdrachtgevers en weten we wat er speelt. Is er een vacature ontstaan, dan horen onze kandidaten dat als eerste. We leveren maatwerk afgestemd op jouw wensen. Dat doen we professioneel en met enthousiasme, zodat zij zich volledig kunnen richten op hun projecten.

Contact opnemen

1000+ vacatures in bouw en infra

Wil jij meewerken aan afwisselende projecten in de bouw en infra? Bij Multiselect vervullen we vacatures voor de top 10 bouwbedrijven en overheden, tot kleinere bureaus en familiebedrijven in heel Nederland. We zorgen ervoor dat je op een plek komt waar jij goed past. Wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op Inschrijven