Check nu jouw kansen

Ben je een pas afgestudeerde bouwkundige of civiele engineer? Dan zijn wij er voor jou. Wil je werken aan grote en unieke bouwprojecten? Of weet je nog niet precies wat je wilt? Wij helpen je verder. Je krijgt van ons persoonlijke begeleiding en we bieden je een breed scala aan aantrekkelijke carrièremogelijkheden bij gerenommeerde bedrijven in heel Nederland. Sluit je aan bij Multiselect en leg de fundering voor een veelbelovende loopbaan in de bouw of infra!

Check nu jouw kansen

Jonge professionals

Bij Multiselect Bouw en Infra begrijpen we wat jij als jonge professional nodig hebt om je carrière in de wereld van de bouw en infrastructuur te starten. Of je nu net je mbo-, hbo- of wo-opleiding hebt afgerond wij helpen jou bij het vinden van uitdagende kansen binnen vooraanstaande bouwbedrijven in Nederland, toonaangevende ingenieursbureaus, of lokale, snelgroeiende aannemers waar iedereen elkaar goed kent. We gaan met jou in gesprek en samen maken we een ontwikkelingsplan waar jij je goed bij voelt.

Bij Multiselect Bouw en Infra draait alles om jou. We bieden persoonlijk contact met een vast aanspreekpunt, zodat je de ondersteuning krijgt die je verdient. Onze focus ligt op jouw groei, zodat je vakmanschap van topniveau kunt leveren aan onze opdrachtgevers. Samen creëren we een veelbelovende toekomst in de wereld van de bouw en infrastructuur. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen en zet de volgende stap in je carrière.

Persoonlijk carrièreplan

We beginnen met een diepgaand gesprek om jouw ambities en sterke punten in kaart te brengen. Vertel ons waar jij naar toe wilt. Onder welke voorwaarden je wilt werken. Dichtbij huis. In een stad of in een dorp. In het Noorden of Zuiden. Wat wil je verdienen. Vervolgens stellen we een gedetailleerd plan op dat jouw toekomst vormgeeft en jouw carrièrevooruitzichten definieert. We nemen een aantal opdrachtgevers en opdrachten met de je door. We bereiden je voor op je sollicitatiegesprekken en leggen alle details aan je uit.

We bieden ontwikkelmogelijkheden die bij jou passen. Denk aan begeleiding van ervaren seniors of over drie jaren werken bij drie verschillende opdrachtgevers aan verschillende uitdagende projecten. Wij stellen je voor en jij kiest!

Bij ons draait alles om jouw groei en succes. Neem contact op met bijvoorbeeld Quinten Zondervan (bouw) of Dick Gruijters (infra) voor een persoonlijk carrièregesprek of bekijk de tientallen uitdagende banen hieronder om jouw reis naar een schitterende carrière te beginnen. Jouw toekomst wacht op je!

Neem contact met ons op Inschrijven