Wie zijn wij

Wie zijn wij?

Wij zijn een landelijk opererend ingenieursbureau. Grote en minder grote bedrijven leggen bij ons arbeidsvraagstukken neer die zij zelf niet op kunnen lossen. Deze lopen uiteen van specialistische opdrachten voor een complex projecte tot vraag naar bijvoorbeeld tien bouwkundigen die meteen kunnen starten of het vormen van een heel projectteam. Wij richten ons op bouw en infra.


Multiselect, jouw kennis in de bouw en infra

Eind 1999 is Multiselect opgericht door een aantal enthousiaste consultants. Deze consultants werken nog steeds bij ons. Het team groeit met specialistische mensen. Allen met grote kennis van de markt. Onze grootste kracht is dat ons netwerk groot is en uit blijft breiden. Wij weten wat er speelt bij onze opdrachtgevers en bij onze kandidaten. Voor talloze organisaties zijn wij werkzaam als preferred supplier. Wij kennen de opdrachtgevers en de kandidaten persoonlijk. Daarom weten wij precies wie bij welk project past. Wij maken de perfecte match. We durven eerlijk te zeggen dat we er zelden naast zitten.


De beste contracten

Eerlijkheid en transparantie staan bij ons voorop. Wij zeggen wat wij doen en doen wat wij zeggen. Wij hebben kennis van zaken. Niet alleen onze consultants hebben specialistische kennis. Ook onze backoffice bestaat uit een team van specialisten. Zij volgen ontwikkelingen op de voet op het gebied van arbeidsrecht, CAO-wijzigingen en pensioenen. Wij bieden de garantie dat wij de beste contracten geven aan de kandidaten en aan de opdrachtgevers. Hier zijn wij trots op.


Persoonlijke ontwikkeling

Wij investeren in onze mensen. Niet alleen in ons eigen team. Ook in de bouwkundigen die wij detacheren. Wij stimuleren persoonlijke ontwikkelingen. Wij zorgen ervoor dat kennis en competenties op peil blijven. Een advies over carriĆØreontwikkelingen of een afspraak over een baan dichter bij huis. Wij helpen je graag groeien.


Meer dan 500 vacatures bij meer dan 200 opdrachtgevers in bouw en infra

Dagelijks hebben wij contact met onze opdrachtgevers. Wij horen als eersten de ontwikkelingen binnen de bedrijven in de bouw en infra. Omdat wij onze kandidaten kennen, kunnen we binnen een paar dagen al de juiste kandidaten voorstellen. De ontwikkelingen zijn dynamisch. Vacatures die er gisteren nog niet waren, zijn er vandaag wel. We hebben geen eens tijd om al onze vacatures uit te schrijven en op onze website te plaatsen. Daarom zijn we altijd op zoek naar goede mensen. Kennen we jou, dan kunnen we je voorstellen. Op de plek die jij wilt. Wil jij een kandidaat van ons worden, bel of mail ons even. We willen je graag leren kennen.

Neem contact met ons op Inschrijven