Zoekt u een uitvoerder, een omgevingsmanager of een volledig team van civieltechnici? Voor alle projecten in de bouw en infra vinden wij de juiste kandidaten voor uw organisatie. Voor een korte periode en langdurige projecten. Wij hebben de juiste mbo-, hbo- en wo-specialisten in huis.

uw kennis in bouw en infra

Sinds 1999 zorgen onze consultants voor flexibele inzet van de juiste deskundigen op projecten door heel Nederland. Wij zijn een detacheringsbureau met een breed netwerk en investeren dagelijks in persoonlijk contact met onze relaties. Daardoor kennen we onze kandidaten en opdrachtgevers, en weten we wat er speelt. Bij elke plaatsing zorgt onze backoffice dat alles goed geregeld is, voor u én de kandidaat. Door onze aanpak zijn we voor veel partijen preferred supplier geworden, en daar zijn we trots op.

Snel de juiste deskundige

Bij een capaciteitsvraag wilt u snel de juiste oplossing, zodat uw project geen vertraging oploopt. Voor elke vraag hebben wij geschikte kandidaten, ongeacht de tijdsduur en gevraagde kennis en competenties. We investeren dagelijks in onze mensen en weten daarom wie goed passen bij uw project én uw organisatie.

Alles helder geregeld

Onze backoffice staat voor u klaar om u, als opdrachtgever, volledig te ontzorgen. Van een contract volgens de laatste wet- en regelgeving tot een helder urenoverzicht, u hoeft alleen te accorderen, wij regelen de rest. We bieden ook uitgebreide ondersteuning aan onze kandidaten, die onder vergelijkbare contractvoorwaarden als uw vaste medewerkers werken. Daarnaast begeleiden we hen actief in hun professionele ontwikkeling.

Zoekt u de juiste versterking voor uw team?

Neem dan contact met ons op. Wij plaatsen dagelijks deskundigen op uiteenlopende projecten in heel Nederland. We kennen onze kandidaten en presenteren u mensen die u zelf niet kunt vinden. Ons doel is dat professionals en projecten elkaar vinden en dragen we bij aan uw succes. Heeft u een capaciteitsvraag, dan helpen wij u graag.

Contact opnemen
Neem contact met ons op Inschrijven