Multiselect voor werkgevers

WERKGEVERS

Wij zijn een landelijk opererend ingenieursbureau. Grote en minder grote bedrijven leggen bij ons arbeidsvraagstukken neer die zij zelf niet op kunnen lossen. Deze lopen uiteen van specialistische opdrachten voor een complex project, tot vraag naar bijvoorbeeld tien bouwkundigen die meteen kunnen starten of het vormen van een heel projectteam. Wij richten ons op detachering in de bouw en infra.

Multiselect, uw kennis in bouw en infra

Eind 1999 is Multiselect opgericht door een aantal enthousiaste consultants. Deze consultants werken nog steeds bij ons. Het team groeit met specialistische mensen. Allen met grote kennis van de markt. Onze kracht is ons omvangrijke netwerk dat zich uit blijft breiden. Voor talloze organisaties zijn wij werkzaam als preferred supplier. Wij kennen de opdrachtgevers en de kandidaten persoonlijk. Daarom weten wij precies wie bij welk project past. Wij maken de perfecte match. We zitten er zelden naast.

De beste contracten

Eerlijkheid en transparantie staan bij ons voorop. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Wij hebben kennis van zaken. Niet alleen onze consultants hebben specialistische kennis. Ook onze backoffice bestaat uit een team van specialisten. Zij volgen ontwikkelingen op de voet op het gebied van arbeidsrecht, cao-wijzigingen en pensioenen. Wij bieden de garantie dat wij de beste contracten geven aan de kandidaten en aan de opdrachtgevers. 

De beste mensen

Omdat wij onze kandidaten kennen - echt kennen - weten wij wie we voor uw project voor kunnen stellen. We zijn op de hoogte van de opleidingen, competenties, ervaringen en persoonlijke eigenschappen. U krijgt alleen de kandidaten voorgesteld die bij uw bedrijf passen. Persoonlijke ontwikkelingen stumuleren wij. Wij zorgen ervoor dat kennis en competenties op peil blijven. Wij helpen onze mensen graag groeien.

Redenen om voor Multiselect Bouw & Infra te kiezen:

  • Kennis van de branche bouw en infra
  • Duurzaamheid staat hoog in ons vaandel
  • Goed werkgeverschap
  • Beheersbare kosten 
  • Continuïteit en flexibiliteit

Kennis van de branche bouw en infra

In de kern zijn wij een detacheringsbureau. In de werving van kandidaten ligt onze toegevoegde waarde. Duizenden bouwkundigen zitten in ons netwerk. Dit netwerk hebben wij zorgvuldig opgebouwd op basis van jaren contacten onderhouden. Bij een gerichte aanvraag komen wij binnen drie werkdagen met een aantal kandidaten die het meest overeenkomen met uw profiel. De procedures lopen hierdoor snel. Wij garanderen u kwaliteit. Kandidaten met kennis en ervaring in de bouw of infra. Veelal ingenieurs.

Duurzaamheid

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Uiteraard doen wij ons best om onze 'huishouding' zo maatschappelijk verantwoord mogelijk te runnen. We gebruiken gerycled papier, we geven onze cartridges aan een goed doel, we verstrekken onze loonstrookjes digitaal. Electrische of hybride auto's hebben onze voorkeur. We verdiepen ons in duurzame energie. Maar boven alles hechten wij belang aan duurzame verbintenissen met onze relaties. Onze relaties kunnen op ons bouwen. We zorgen voor een goede werknemers- en werkgeversverhouding. Wij laten blijken dat wij betrokken zijn bij onze werknemers. We communiceren transparant en staan altijd open voor suggesties en ideeën.

Nieuwe werknemers voegen kennis toe

Er is bij veel bedrijven in de bouw en infra behoefte om actief en snel te kunnen reageren op de capaciteitsvraag. Het aannemen van flexibel personeel speelt hierin een belangrijke rol. U wilt dat uw bedrijf meteen aan de slag kan met de nieuwe medewerkers. Wij investeren in onze mensen. Wij zorgen ervoor dat de kennis en competenties op peil blijven. Wij trainen, wijzen op ontwikkelmogelijkheden. Maar boven alles zorgen wij ervoor dat nieuwe mensen gebruik maken van de kennis die aanwezig is in de organisatie die hen inleent. Doordat flexwerkers bij andere bedrijven ervaring hebben opgedaan, voegen zij kennis toe.

Goed werkgeverschap

We starten vanuit een goede basis, voor ons is dit het arbeidscontract. We conformeren ons met cao-afspraken in bouw en infra. We volgen de loonontwikkeling en hebben als één van de weinige detacheerders in Nederland een aansluiting bij het bouwpensioenfonds, bpfBOUW. Detacheren via Multiselect betekent dat u een medewerker krijgt die dezelfde arbeidsvoorwaarden heeft als uw vaste medewerkers. Bij een omzetting van een flexibel contract naar een vast contract heeft dit voor u grote voordelen. Geen extra administratie, geen nieuwe onderhandelingen, maar bovenal een gemotiveerde medewerker. Hij/zij voelt zich immers al een vaste medewerker. Eerlijk en transparant.

Beheersbare kosten 

Heeft u als bedrijf een reiskostenregeling voor uw medewerkers, dan sluit Multiselect hierbij naadloos aan. Uren worden bij ons online vastgelegd, die u vervolgens online kunt accorderen. Snel, flexibel en foutloos. U weet precies waar u aan toe bent.

Continuïteit en flexibiliteit

Een vast contract is al lang niet meer de zekerheid van een baan voor het leven. Onbepaalde tijd is niet hetzelfde als ‘voor altijd’. Continuïteit is desondanks voor elk bedrijf belangrijk.

De Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) heeft een aantal regels omtrent arbeidscontracten en ontslag veranderd. Werknemers met een vast contract hebben vaak betere arbeidsvoorwaarden en meer rechten dan flexibele werknemers. De regering wil deze kloof tussen vaste contracten en flexibele contracten kleiner maken. Daarom hebben oproepkrachten en payrollwerknemers meer zekerheid gekregen. Werkgevers mogen drie tijdelijke contracten in drie jaar geven. Wij kunnen u adviseren in de verschillende contractvormen en wat de nieuwe wet voor u betekent.

Wij leren u graag kennen!

Voor elke situatie is een beste oplossing. Die is niet standaard. Tijdens een gesprek met één van onze consultants gaat u dieper op uw organisatie in en komen we met een vrijblijvend advies.

Wilt u referenties? Heeft u een advies nodig voor een arbeidsvraagstuk? Bel of mail ons even, wij leren u graag kennen!